Збірна України з футболу

«Сподівалися здобути позитивний результат»: Зінченко оцінив гру збірної України в матчі з Італією

Переглядів 5396
Олександр Карпенко
1 голос
Олександр Зінченко. Фото: УАФ
Хавбек збірної України Олександр Зінченко підбив підсумки матчу 10 туру кваліфікації Євро-2204 проти Італії (0:0), який вчора проходив у Леверкузені.

У понеділок, 20 листопада, Україна та Італія провели заключний поєдинок у кваліфікації Євро-2024. Нічия у Леверкузені дозволила Італії напряму кваліфікуватися на турнір.

Зінченко після матчу підбив підсумки основної частини євровідбору.

 «Ми не пройшли на Євро, але все ще є шанси пробитися через плей-офф. Сподівалися здобути позитивний результат. Скажу, що, окрім результату, нам вдалося показати гідну гру проти чинного чемпіона Європи.

Найголовніше – і ми говорили про це з хлопцями перед грою – зробити все так, щоб попри результат могли подивитися один одному в очі, гідно потиснути руки і сказати, що ми все зробили. Це те, що ми зробили, але результат, на жаль, не на нашу користь».

Зінченко також пояснив, як змінилася гра, порівняно з матчем у вересні.

 «Італійці нам завдали дуже багато проблем у першій грі через ці зони, коли вривалися з глибини між центральними та фланговим захисниками. Ми проаналізували це, і тренерський штаб вирішив внести зміни. У них було набагато менше моментів», – сказав Зінченко в ефірі «Суспільного».

  • Збірна України спробує пробитися на Євро-2024 через плей-офф Ліги націй, жеребкування якого відбудеться 23 листопада. 
  • Серед потенційних суперників синьо-жовтих команди Польщі, Естонії, Уельсу/Хорватії, Ізраїлю, Фінляндії, Ісландії, Боснії і Герцеговини.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт