Збірна України з футболу

«‎Судаков + Шапаренко - топчик»: збірна України зуміла порадувати фанів – реакція на перемогу над Молдовою

Переглядів 319
Віктор Глухенький
1 голос
Георгій Судоков. Фото: УАФ
Вболівальники національної збірної України відреагували на видовищну перемогу синьо-жовтої дружини Сергія Реброва у товариській грі проти команди Молдови (4:0).

Напередодні, національна збірна України провела завершальний контрольний поєдинок перед початком баталій на Євро-2024 року. Наша головна команда країни розтрощила у Кишиневі збірну Молдови (4:0).

«Український футбол» провів моніторинг сторінок збірної України в соціальних мережах, виокремивши найцікавіші коментарі-дописи.

oleksandrsoltan: «Ну що сказати, я дуже задоволений, приємно було дивитися на такий футбол від нашої збірної України. Комбінації сьогодні були чудові, контроль м'яча. Не боялися йти вперед, відкривалися». Ось такий футбол нам потрібен від нашої збірної на Євро!

artem07kironaki: «‎Судаков дивує, так тримати».

arseniicherniienko: «Хочете вірте, хочете ні, але я перед початком матчу чотири рази плюнув у вікно і України забила 4 м'ячі».

andriy_troian: «Живчика випили чи що?».

andriy_matkovskyi: «Чекаємо Євро‎».

dima_mateos: «Судаков на топовому рівні, в принципі мені всі сподобалися, Зіна вийшов впевнено, Мудриком начав дережувати, показувати йому що робити, куди бігти, включив режим боса. Тільки заміни не порадували, Бражко косячив, Ярмола і Зубков так собі. Маліна більш менш тільки, жаль що не було можливості йому показати свій удар».

strakholis_ua: «А де ж хейт?) всі прям одразу патріотами стали і збірна в нас не така погана виходить?».

nastiapobuk: «‎Продовжуємо тримати планку. Віталіку (Миколенку) здоров’я»

max_letonkovich: «Хороша робота, хлопці, ми дуже добре грали, раді бачити, але давайте забудемо, що це Молдова, давайте продовжувати рухатися і давайте виграти Євро».

ihor.stt: «‎Гарний матч, Судаков+Шапаренко - топчик»

Цьогорічне Євро пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня. Збірна України вже прибула до місця своєї постійної дислокації.

Нагадаємо, що синьо-жовті потрапили до групи Е, де підопічні Сергія Реброва зіграють проти команд Бельгії, Румунії та Словаччини.

Розклад матчів збірної України на Євро-2024

  • 17 червня. Румунія – Україна (16:00)
  • 21 червня. Словаччина – Україна (16:00)
  • 26 червня. Україна – Бельгія (19:00)
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт