Збірна України з футболу

«Так склалося історично»: ексзахисник Динамо дав прогноз на матч проти італійців у відборі до Євро-202

Переглядів 3981
Артем Жилінський
4 голоси
Футболісти збірної України. Фото: УАФ
Колишній захисник київського Динамо Сергій Федоров висловив свої думки щодо вирішального матчу синьо-жовтих у відборі на Євро-2024 проти Італії.

Сергій Федоров розповів, що може вплинути на гру нашої команди. 

«Нам завжди дуже важко давалися матчі з італійськими командами. Ну так чомусь склалося історично, що саме з апеннінцями у нас найбільші проблеми. Але це не означає, що треба заздалегідь здаватися. Так, десь УЕФА не дуже коректно поводиться, можливо, і арбітри в цій грі свистітимуть не так, як потрібно, але плакати нема чого».

Однак колишній футболіст впевнений у наших збірниках.

«Слід виходити і грати. У нас чудова збірна, гравці мотивовані, і я певен, що вони докладуть максимум зусиль, щоб поїхати на Євро-2024. Нинішню італійську збірну ми можемо перемагати, — впевнений Сергій Владиславович.

  • За підсумками жовтневих поєдинків відбору на Євро-2024 національна збірна України піднялася на другу сходинку у групі С. Наразі синьо-жовті маючи 13 очок після семи матчів.
  • В активі Італії десять очок після шести зіграних поєдинків.
  • 20 листопада підопічні Сергія Реброва зустрінуться  у вирішальному матчі проти «Скуадри Адзурри». Поєдинок пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт