Збірна України з футболу

«Такими темпами він втратить місце в основі»: журналіст виніс вердикт зірці збірної України

Переглядів 2803
Данило Моісеєнков
1 голос
Микола Матвієнко. Фото: УАФ
Відомий журналіст Сергій Болотніков прокоментував гру захисника збірної України та Шахтаря Миколи Матвієнка в червневих матчах національної команди.

Відомий український журналіст Сергій Болотніков висловився щодо невдалої гри захисника збірної України та донецького Шахтаря Миколи Матвієнка в червневих матчах національної команди.

«Це людина, яка всі три матчі у червні провалила, чи погано зіграла, чи помилялась. Можливо він розслабився після підписання контракту з Шахтарем».

Журналіст відзначив, що така гра Миколи може призвести до перегляду стартового складу головним тренером збірної Сергієм Ребровим.

«Невідомо, що з ним відбувається, але щось точно відбувається. Я думаю, що такими темпами він втратить місце в основі збірної», – сказав Болотніков в ефірі ютуб-каналу «KDK».

  • Нагадаємо, що у березні Матвієнко продовжив контракт з Шахтарем до 31 грудня 2027 року.
  • В минулому сезоні УПЛ захисник зіграв 28 матчів, в яких забив два голи та віддав три результативні передачі.
  • Збірна України у червні провела три поєдинки. Нічия у товариському матчі з Німеччиною (3:3) та дві перемоги у відборі до Євро-2024: Північна Македонія (3:2) та Мальта (1:0).
  • Після трьох турів, підопічні Сергія Реброва посідають другу сходинку у групі С – команда має шість очок та випереджає Італію.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт