Збірна України з футболу

«Тримає в тонусі, додає впевненості»: Лунін розповів про свої кондиції перед Євро-2024

Переглядів 285
Віктор Глухенький
3 голоси
Андрій Лунін. Фото: УАФ
Воротар національної збірної України Андрій Лунін після товариської гри проти Молдови (4:0), яку він завершив кліншитом, розповів про свій фізичний стан загалом.

Андрій Лунін запевнив, що з ним все гаразд. Хвороба, яку він підчепив в кінці клубного сезону перед самим фіналом Ліги чемпіонів вже давно минула, а знову відчути ігровий тонус йому дозволила товариська зустріч проти Молдови (4:0) у якій він відіграв усі 90 з плюсом хвилин ігрового часу.

«У фізичному плані почуваю себе добре, я пропустив лише два дні. Ми готувалися до першого матчу на Євро, тому з Румунією намагалися виконувати тактичну установку тренера як в обороні, так і в атаці, правильно вибирати позиції. Добре, що я мав трохи роботи, адже це тримає в тонусі, додає впевненості.

Підходимо до Євро, у нас залишилося декілька днів на підготовку», – розповів Лунін в інтерв'ю пресслужбі УАФ.

  • У сезоні 2023/24 рр. Лунін відіграв за королівський клуб у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах (Ла Ліга, Кубок Іспанії, Ліга чемпіонів): 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Євро-2024 пройде на полях Німеччини і стартує вже післязавтра, у п'ятницю, 14 червня. Форум триватиме до 14 липня.
  • Збірна України потрапила до групи Е, де підопічні Сергія Реброва зіграють проти команд Бельгії, Румунії та Словаччини.

Розклад матчів збірної України на Євро-2024

  • 17 червня. Румунія VS Україна (16:00)
  • 21 червня. Словаччина VS Україна (16:00)
  • 26 червня. Україна VS Бельгія (19:00)
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт