Збірна України з футболу

Турнірна таблиця в групі української молодіжки: команда Мельгоси вирвала перемогу над Англією у відборі Євро-2025

Переглядів 22781
Віктор Глухенький
11 голосів
Дуель авторів голів Волошина та Мадуеке. Фото: УАФ
Молодіжна збірна України U-21 в поєдинку відбору до чемпіонату Європи 2025 року у непростому матчі перемогла чинних чемпіонів Старого світу англійців (3:2).

Говорячи про гру в першому таймі, склалося враження, що англійці всі свої голи забили в попередній грі відбору до Євро-2025 у сітку воріт Сербії (9:1), або ж підопічні Лі Карслі елементарно недооцінили хлопців Унаї Мельгоси. І зробили це дарма.

Витримавши щось подібне до стартової навали англійців, українці показали, що й самі вміють атакувати, а найголовніше – забивати.

На 31-й хвилині Волошин завершив швидку атаку України, гравці якої запресенгували чинних чемпіонів Європи та відібрали в них м’яч. Назар розстріляв Траффорда з кількох метрів.

А на 43-й хвилині Очеретько розкішно виконав штрафний удар з кута правого флангу. Олег однозначно спантеличив  Траффорда, адже Джеймс точно не очікував на прямий удар, розраховуючи на навіс, але м’яч класно опустився в дальню дев’ятку.

Однак, по перерві нащадки родоначальників гри мільойнів обидва гол відквитали. Відзначився одноклубник Михайла Мудрика по Челсі Чуквунонсо Мадуеке та захисник Лідса Чарлі Крессвелл.

Особливо прикрим вийшов другий гол, пропущений на останній хвилині ігрового часу. І здавалося, що все, перемога втрачена, але іншої думки був Ілля Квасниця, який завершив контратаку синьо-жовтих на четвертій доданій хвилині!!!

▶️ Відео всіх голів у поєдинку Україна U-21 – Англія U-21 дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Україна U-21 – Англія U-21 3:2 (2:0)

Голи: Волошин, 31, Очеретько, 43, Квасниця, 90+4 – Мадуеке, 67, Крессвелл, 89. 

Після очної зустрічі Україна U-21 обійшли Англію U-21 в турнірній таблиці групи F. Наразі синьо-жовті посідають перший щабель, маючи в активі дев’ять очок після трьох ігор. У англійців шість пунктів.

  • В наступній грі підопічні Унаї Мельгоси зіграють в номінально домашньому поєдинку проти однолітків з Люксембургу. Поєдинок заплановано на 17 листопада. Початок гри о 20:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт