Збірна України з футболу

«Україна не гратиме з Люксембургом на 1:0»: тренер молодіжки – про підготовку до матчу відбору на Євро-2025

Переглядів 711
Олександр Карпенко
0 голосів
Фото: УАФ
Наставник молодіжної збірної України Унаї Мельгоса поділився очікуваннями від поєдинку проти Люксембургу в рамках відбору на Євро-2025.

Мельгоса у коментарі «Суспільному» розповів, що молодіжка з однаковим налаштуванням підходить як до гри з Люксембургом, так і наступним поєдинком проти Англії.

«Ми маємо відштовхуватися не від гри проти Англії, а від матчу проти Пн. Ірландії – виграли його 1:0. Це буде важкий суперник, вони дуже швидкі, особливо в атаці, що становить небезпеку. Але якщо ми покажемо близьку до свого максимуму гри, тож звісно, маємо впоратися з матчем і здобути хороший результат».

Наставник молодіжки підкреслив, що українці не збираються грати в економ-режимі.

«Ми не будемо грати на 1:0, щоб зберегти сили перед Англією. Ми не можемо так, не отримуємо таких вказівок від тренера національної збірної. Звісно, ми знаємо потенціал інших команд, але наша ціль – захопити ініціативу у грі, чи то з Люксембургом, чи з Англією – неважливо.Впродовж матчу ситуація може змінитися, але на початку ми граємо у своєму стилі, бо ми прагнемо розвиватися з гравцями», – сказав Мельгоса.

  • В першому матчі відбору до Євро-2025 синьо-жовті мінімально перемогли Північну Ірландію (1:0).
  • Люксембург зіграв у відборі вже дві гри: переміг Північну Ірландію (1:0) та поступився Англії (0:3). 
  • Поєдинок проти збірної Люксембургу Україна проведе на виїзді у місті Еш-сюр-Альзетт сьогодні, 12 жовтня. Початок гри – о 20:30.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт