Збірна України з футболу

«Все було б набагато краще»: Ванат поділився емоціями після дебютного голу за збірну України

Переглядів 118
Олександр Карпенко
1 голос
Фото: УАФ
Нападник київського Динамо і збірної України прокоментував свій дебютний гол за нашу національну команду, який він забив у виїзному матчі другого туру Ліги націй проти Чехії (2:3).

Владислав Ванат забив дебютний гол за збірну України у виїзному поєдинку другого туру Ліги націй, у якому команда Сергія Реброва зазнала поразки від Чехії у вівторок, 10 вересня (2:3).

Форвард Динамо поділився емоціями після забитого м'яча і прокоментував минулу гру.

«Приємні відчуття після дебютного голу за Україну, але були б приємнішими, якби ми виграли. Дякую вболівальникам за підтримку і сподіваюся, що продовжуватиму так і далі. Що стосується самого поєдинку, то якби ми грали в першому таймі так, як у другому, все було б набагато краще. На жаль, маємо те що маємо».

Ванат заявив, що йому не було складно боротися з високорослими захисниками суперника.

«Не можу сказати, що боротися з габаритними чехами було дуже важко. Так, ми поступалися в антропометрії, але забили два м'ячі головою. Це футбол, і тут немає порівнянь у зрості, хто вищий, а хто нижчий. Йде боротьба, і в кожного є шанс».

Владислав також подякував уболівальникам за підтримку під час поєдинку в Празі.

«Нам додає впевненості другий тайм цього матчу. Адже в ньому ми грали набагато краще, ніж у першому. Окремо хочу відзначити наших уболівальників на трибунах. Здавалося, що їх було порівну з чехами. Велика їм подяка», - сказав Владислав в інтерв'ю прес-службі УАФ.

  • 22-річний Ванат дебютував за національну збірну України в червні 2023 року, зіграв дев'ять поєдинків і забив один гол.
  • Збірна України провела два матчі, не набрала жодного очка і посідає останнє, четверте місце в турнірній таблиці групи B1 Ліги націй.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт