Збірна України з футболу

«Як він грає в Арсеналі, і як зіграв на Мальті – дві великі різниці»: Цихмейструк підписав вирок Зінченку

Переглядів 23505
Данило Моісеєнков
9 голосів
Олександр Зінченко. Фото: УАФ
Колишній футболіст збірної України Едуард Цихмейструк поділився враженнями від гри, яку показав хавбек Олександр Зінченко в матчі проти Мальти (3:1).

У вівторок, 17 жовтня, збірна України здобула перемогу над Мальтою в матчі відборі до Євро-2024 із рахунком 3:1.

Півзахисник лондонського Арсенала Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі та з капітанською пов'язкою. На 87-й хвилині його замінив Олександр Піхальонок.

Ексгравець національної команди Едуард Цихмейструк прокоментував виступ Зінченка у цьому поєдинку, відповівши на запитання чи сподобалася йому гра хавбека.

«Мені – ні. Сашко грає у сильному клубі та чудовому чемпіонаті. Тому й очікування від гри високі. Те, як він грає в Арсеналі, і як зіграв на Мальті – дві великі різниці. До того ж, він і капітаном був на футбольному полі.

Ми не побачили цілісної картинки у його грі. Все розпалося на невеликі епізоди. Хоча тут слід похвалити і футболістів збірної Мальти. Вони чинили тиск на наших гравців та забили досить гарний гол», – сказав Цихмейструк для SportArena.

  • Нагадаємо, що після цієї перемоги збірна України посідає другу сходинку в групі С відбору до Євро-2024, маючи 13 очок.
  • 20 листопада національна команда зіграє проти Італії у вирішальному матчі за вихід на чемпіонат Європи.
  • Цихмейструк має на своєму рахунку сім поєдинків за збірну в період з 1998-го по 1999 роки.
  • Зінченко вже провів у складі головної команди України 57 матчів та забив дев'ять голів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт