Збірна України з футболу

Збірна України принесла тяжке розчарування Мальті: преса суперника синьо-жовтих підбила підсумок матчу

Переглядів 1377
Владислав Лютостанський
2 голоси
Мальта — Україна. Фото: Domenic Aquilina / Malta FA
Мальтійська преса відреагувала на поразку їхньої команди в матчі кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року проти національної збірної України (1:3).

У вівторок, 18 жовтня, збірна України перемогла команду Мальти (3:1) в рамках передостаннього туру відбору на Євро-2024.

Мальтійська преса відреагувала на поразку їхньої команди, яка вела в рахунку близько 30 хвилин.

TVMnews

«Ця зустріч, можливо, давала певну надію мальтійцям до середини першого тайму, але з двома голами за п’ять хвилин наприкінці перших сорока п’яти хвилин для українців, вони змарнували всі шанси, щоб Мальта отримала першу очок у групі.

Для України ця перемога стала ще важливішою після того, як Італія програла Англії на Уемблі».

Times of Malta

«Гравці національної збірної Мальти вчора ввечері на власному досвіді відчули, наскільки жорстоким може бути футбол, після того, як вони показали свою найкращу гру у відборі на Євро-2024, але все одно зазнали поразки від України з рахунком 1:3 на Національному стадіоні».

maltafootball

«Після невтішної гри проти Італії (0:4) команда Мікеле Марколіні показала набагато кращий результат. Проте помилки, яких можна було легко уникнути, дозволили Україні змінити рахунок на свою користь і врешті-решт закрити питання ще одним голом, забравши три важливі очки».

  • Після цієї перемоги збірна України посідає друге місце у турнірній таблиці групи C кваліфікації на Євро-2024 з 13 балами.
  • Остання гра підопічних Реброва відбудеться проти італійців. Матч запланований на 20 листопада.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт