Новини

«Абсолютно не потрібний»: легенда Астон Вілли жорстко розкритикував Мудрика та трансфери Челсі

Переглядів 2689
Віктор Глухенький
2 голоси
Михайло Мудрик. Фото: Google
Легенда Астон Вілли Габріель Агбонлахор розкритикував керівництво лондонського Челсі за дивну на його думку трансферну кампанію клубу. Дісталося на горіхи босам «синіх» за купівлю Михайла Мудрика.

Габріель  Агбонлахор вважає, що лондонці мали купити бодай одну суперзірку світового футболу, а не цілий розсип середніх за класом виконавців.

«Витратили мільярд фунтів. Чому Челсі не використав чверть від цієї суми, щоб купити зірку? Ідіть і зробіть пропозицію по Мбаппе, від якої ПСЖ не зможе відмовитися. 

Челсі ж купив купу середніх гравців. Мудрик вийшов на заміну і мало не привіз два голи! Він був абсолютно непотрібним. Він провів 19 матчів, забив нуль голів і не зрозумів стиль гри», – сказав Агбонлахор в інтерв’ю talkSPORT.

  • Михайло Мудрик перейшов до лондонського Челсі з донецького Шахтаря у січні цього року за 70+30 мільйонів євро.
  • Станом на сьогодні в 20 поєдинках за команду зі столиці Великої Британії Мудрик зміг відзначитися лише двома результативними передачами.
  • У перших двох турах АПЛ цього сезону Челсі зіграв внічию із Ліверпулем (1:1) та поступився Вест Гему (1:3). Мудрик в обох випадках виходив на заміну. Третій тур і гру з Лутоном українець пропустив через проблеми зі здоров’ям.
  • Після гри з Ноттінгемом, де Мудрик також з'явився лише на заміну у другому таймі, команда Маурісіо Почетіно, маючи чотири очки в активі, посідає 11 місце в турнірній таблиці АПЛ.
  • Контракт українця з Челсі розрахований до 2031 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт