Новини

«Азов» був і залишається героями»: Сидорчук висловився про скандал з гравцями Динамо та фанатами Аріса

Переглядів 4822
Артем Жилінський
2 голоси
Сергій Сидорчук. Фото: ФК Динамо Київ
Капітан київського Динамо Сергій Сидорчук висловився на тему безглуздих та провокативних банерів фанатів грецького Аріса щодо бійців «Азова».

Поєдинок третього кваліфікаційного раунду Ліги Конференцій Динамо – Аріс завершився штовханиною на футбольному полі. Кияни пройшли далі завдяки перемозі у серії пенальті. 

Під час святкування наші футболісти побігли показово радіти до сектору фанатів Арісу. Гравців Динамо можна зрозуміти, адже ці вболівальники вивісили образливий банер про «Азов».

Сергій Сидорчук заявив, що не хотілося опускатися до рівня опонентів, але було важко через емоції та встановлену справедливість. Капітан Динамо зауважив, що світу час вже зрозуміти, хто є хто.

«Ми часто чуємо, що не слід опускатися до рівня ворога. Іноді складно погодитися через несправедливість. І нам своє робити. Вчора був високий градус емоцій. Ми з командою своєю поведінкою не хотіли оминати моральні та спортивні цінності у футболі. 

Не хотіли поводитися, як наші суперники. Для нас важливо показувати наших українських героїв. «Азов» був і залишається героями, про яких ми повинні розповідати світові. Ми робитимемо це далі. А світові важливо нарешті зрозуміти, хто є хто і де герої», – написав Сидорчук у своїх соціальних мережах. 

  • В першій грі між Арісом та Динамо ультрас греків набралися нахабства та проявили кричущу неповагу до бійців легендарного полку «Азов», розтягнувши на трибунах банер, що паплюжить честь захисників України. 
  • За право грати в груповому турнірі ЛК Динамо посперечається з турецьким Бешикташем.
  • «Орли» зі Стамбулу на попередній стадії пройшли Нефтчі, двічі перемігши азербайджанський клуб (2:1, 3:1).
  • Перша гра між Динамо та Бешикташем відбудеться на День незалежності України – 24 серпня. Поєдинок-відповідь у Стамбулі заплановано на 31 серпня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт