Новини

Безус повернеться у збірну України? Циганик дав однозначну відповідь після хет-трику ексдинамівця

Переглядів 2420
Данило Моісеєнков
2 голоси
Роман Безус. Фото: Getty Images
Відомий український інсайдер Ігор Циганик поділився інформацією щодо можливого повернення до лав національної збірної України півзахисника Омонії Романа Безуса.

Нещодавно український півзахисник Омонії Роман Безус оформив хет-трик зі стандартних положень в матчі кваліфікації до Ліги конференцій проти Габали (3:2).

Інсайдер Ігор Циганик відповів на запитання щодо того, чи допоможе це Роману повернутися до складу збірної України, головним тренером якої є Сергій Ребров.

«З приводу Безуса це питання до Реброва. Він формує свою команду, на позиції Безуса в принципі достатньо серйозна конкуренція, плюс зараз повернеться ще й Шапаренко, який не грав в перших матчах Реброва. Безусу буде достатньо непросто».

Також джерело повідомило, що треба Безусу для потрапляння у збірну і назвало пріорітети Реброва.

«Але якщо він буде демонструвати і надалі такий рівень, який він демонструє зараз, то я думаю Ребров зверне на нього свою увагу.

Але я думаю, що буде розраховувати все ж таки на молодших футболістів Сергій Ребров», – сказав журналіст в програмі «Циганик LIVE».

  • Після вищезгаданного хет-трику УЄФА окремо відзначив гру Безуса. Головний тренер Романа Софроніс Августі також прокоментував перформанс українця.
  • Нагадаємо, що Безус перейшов до Омонії на старті минулого сезону з Гента на правах вільного агента.
  • Всього за команду він уже встиг провести 39 матчів, у яких відзначився сімома голами та чотирма асистами.
  • З 2013-го до 2015 роки Безус виступав за київське Динамо: 47 матчів, п'ять голів та три асисти. Під керівництвом Реброва за киян він провів 16 ігор: один гол і один асист.
  • За збірну України 32-річний хавбек зіграв 24 матчів, у яких відзначився п'ятьма голами.
  • Матч-відповідь між Омонією і Габалою відбудеться 3 серпня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт