«Зробив це блискуче»: тренер Омонії оцінив хет-трик Безуса у матчі ліги конференцій

Переглядів 385
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Зробив це блискуче»: тренер Омонії оцінив хет-трик Безуса у матчі ліги конференцій
Софроніс Августі та Роман Безус.Колаж «Український футбол»
Головний тренер кіпрської Омонії Софроніс Августі прокоментував хет-трик українського півзахисника Романа Безуса в кваліфікації до Ліги Конференцій.

У виїзному матчі з Габалою (3:2) у другому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій Роман Безус відзначився хет-триком зі стандартів.

Наставник Омонії залишився задоволений діями українського хавбека та відзначив, що штрафні удари це теж частина гри, яка дозволяє забивати.

«Стандарти - це частина гри, що дозволяє розкривати закриту оборону. Безус, гравець дуже високого рівня, сьогодні зробив це блискуче. Минулого сезону він показав чимало хорошого. Він починає виявляти свої якості, і це добре для всіх нас, бо це підвищує рівень команди».

Августі оцінив важливість Безуса для Омонії. На досвідченого футболіста дуже сильно розраховують.

«Касама та Безус – це гравці, на яких клуб витратив надто багато коштів. Важливо, щоб вони допомагали команді протягом усього сезону», – наводить слова фахівця Kerkida.

  • Зазначимо, що Безус перебрався до Омонії на старті минулого сезону з Гента на правах вільного агента. Всього за команду він уже встиг провести 39 матчів, у яких відзначився сімома голами та чотирма асистами;
  • З 2013 до 2015 рр. Безус виступав за київське Динамо (47 матчів, п'ять голів, три асисти). Також у його активі є 24 гри за національну збірну України, у яких він відзначився п'ятьма голами;
  • Гра у відповідь між Омонією і Габалою відбудеться 3 серпня.