Новини

Бразильський форвард: у розташування Дніпра-1 приїхав новий гравець

Переглядів 348
Дмитро Чорнобай
2 голоси
Дніпро-1. Фото: Дніпро-1
Український клуб Дніпро-1 зацікавлений у підписанні молодого 20-річного бразильського форварда, який грав у клубі з концерну Red Bull. Це буде оренда з опцією викупу.

За інформацією ТаТоТаке, у таборі срібного призера УПЛ в Ужгороді з'явився форвард Маркос Андре де Менезес Дініз (або просто Маркос Андре) з бразильського Ретро.

За своїм ігровим профайлом Маркос Андре нагадує Влада Супрягу: він феноменально швидкий, вміє знаходити глибину, має гарну антропометрію (185 см, 78 кг).

Бразилець дуже агресивний у пресингу, безперервний без м'яча, володіє точним ударом з обох ніг, вміє підігравати партнерам та просувати м'яч на просторі.

Проте є й резерв для зростання. Насамперед, техніка для гри в стиснутих просторах. Гра між лініями – спиною до чужих воріт. І якість завершення: минулого сезону Андре забивав 0,07 гола за гру при xG - 0,33.

Медогляд молодого форварда заплановано на початок тижня. Ретро готовий віддати гравця Дніпру-1 у безкоштовну річну оренду з опцією викупу.

  • Минулого сезону 20-річний футболіст виступав на правах оренди в Ред Булл Брагантіно (U20) - провів 22 матчі, забив 9 м'ячів і зробив 2 асисти.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах:

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт