Новини

«Буде важко перемогти будь-якого суперника»: Ребров висловився про гру Аль-Айну перед наступним матчем

Переглядів 1161
Євген Чепур
1 голос
Сергій Ребров. Фото: Google
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров поділився думкою про матч дев'ятого туру чемпіонату ОАЕ проти Хаур-Факкан, який пройде в п'ятницю, четвертого листопада.

Минулими вихідними Аль-Айн на виїзді поступився Шабаб Аль-Ахлі (1:2), після чого в Еміратах поширилися чутки про звільнення Сергія Реброва.

Ребров перед майбутнім матчем проти Хаур-Факкан  акцентував увагу на необхідності концентрації та докладання всіх зусиль.

«Я повністю впевнений у справжньому потенціалі гравців, хоч вони й не показували цього на полі в останніх матчах. Ми всі повинні працювати пліч-о-пліч і бути більш серйозними. Ми маємо показувати високу концентрацію не лише у день матчу, а й на передматчевих тренуваннях».

Крім того, український фахівець Ребров вважає, що Аль-Айну необхідно насамперед дивитися на свою гру, а не на виступи опонентів.

«Якщо ми не зосередимося на справах своєї команди і не домінуватимемо у матчі, нам буде важко перемогти будь-якого суперника. Тому ми завжди пояснюємо гравцям, що ми маємо зосередитись на своїх справах і насолоджуватися впевненістю у собі», – наводить слова Реброва клубна прес-служба.

На даний момент Аль-Айн займає восьме місце у таблиці Про-Ліги, відстаючи від лідера на три очки. Хаур-Факкан йде 11-м.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт