Новини

«Була серйозна розмова з керівництвом клубу»: «новий Лунін» поставив крапку стосовно майбутнього у Дніпрі-1

Переглядів 3737
Данило Моісеєнков
4 голоси
Яков Кінарейкін. Фото: Дніпро-1
19-річний голкіпер Дніпра-1 Яков Кінарейкін висловився щодо нового контракту з українським клубом та прокоментував порівняння з воротарем Реала Андрієм Луніним.

Воротар Дніпра-1 Яков Кінарейкін розповів про те, як прийняв рішення продовжити контракт з дніпрянами.

«Досить довго думав над цим рішенням. Ми разом з батьком приймали його, тому що він мій агент і в нас була серйозна розмова з керівництвом клубу, у якій нас запевнили, що Дніпро-1 розраховує на мене, бачить в мені основного голкіпера в майбутньому і що не хочуть мене відпускати».

Також 19-річний голкіпер назвав причини такого рішення.

«Дуже сильно подобається тут зараз, такий колектив зібрався, така гарна атмосфера в команді й пацани всі дуже класні. Я дуже давно адаптувався і почуваю себе просто неперевершено тут.

Через це і вирішили продовжити контракт. Ну а там подивимося що і як буде. Звісно дуже хочеться грати, але майже не було шансу показати себе, сподіваюся, що у майбутньому буде більше ігрового часу та можливостей довести своє вміння на ділі». 

Накінець футболіст відповів на запитання про порівняння з воротарем мадридського Реала Андрієм Луніним, який теж віддає перевагу тому, щоб залишитися у нинішньому клубі, а не йти в оренду за ігровою практикою. Андрій виступав у Дніпрі з 2015-го по 2017 роки.

«Звісно для мене в пріоритеті боротись за місце в основному складі Дніпра-1, але я думав з приводу оренди, тому що мені хочеться грати, але і в Дніпрі хочеться залишитися.

Мене дуже часто порівнюють з Луніним, в основному працівники клубу, які працювали з ним, бо щось є спільне, якісь риси, таке ж відношення до діла і так далі. Якісь паралелі провести звісно можна, але ми різні люди», – сказав Кінарейкін для телеграм-каналу «Дніпрянин».

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт