Новини

«Були сказані жорсткі слова»: Суркіс прояснив майбутнє Луческу в Динамо

Переглядів 6480
Євген Чепур
2 голоси
Мірча Луческу. Фото: Динамо Київ
Президент київського Динамо Ігор Суркіс прокоментував невдалі матчі команди у чемпіонаті України та єврокубках. Також власник клубу запевнив, що довіряє головному тренеру Мірчі Луческу.

Власник та президент Динамо Суркіс заявив, що сподівається на вихід з кризи та повністю довіряє наставнику команди Луческу.

«Абсолютно є довіра до Луческу, він досвідчений тренер, і він виведе команду найближчим часом [з кризи]. Дай боже, що найближчі ігри будуть вдалі, хоча я знову таки кажу,що півкоманди травмовано, але якщо вони будуть вдалі, то після перерви на збірні, все піде значно легше».

Також Суркіс додав, що команда стала гірше грати, бо форсувала підготовку до кваліфікації Ліги чемпіонів та мріяла потрапити до групового етапу турніру.

«Були сказані й жорсткі слова, і я намагався їх заспокоїти. По-перше, низка травм, по-друге, форсовано готував команду Містер, він і всі ми мріяли потрапити до Ліги чемпіонів, але не вийшло. 

Зараз команда підсіла, треба вийти з цього і буде повний порядок», – сказав Суркіс в ефірі «Профутболу».

Нагадаємо, що Динамо провалило старт в УПЛ, програвши два матчі поспіль. Зараз біло-сині посідають останнє, 16-те місце у турнірній таблиці чемпіонату України, не набравши жодного очка.

У першому турі групового етапу Ліги Європи Динамо на виїзді програло Фенербахче з рахунком 1:2.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт