Новини

Бущан збірній не помічник: матч проти Фенербахче в Лізі Європи обернувся трагедією для першого номера Динамо

Переглядів 2710
Олександр Карпенко
0 голосів
Георгій Бущан. Фото: ФК Динамо
Голкіпер Динамо та збірної України Георгій Бущан дограв матч першого туру групового етапу Ліги Європи проти Фенербахче (1:2) з пошкодженням.

28-річний футболіст протягом всього матчу відчував дискомфорт у коліні, проте зміг дограти вчорашній матч у Стамбулі до фінального свистка. Після гри стало відомо, що у Георгія підозра на травму меніска.

За попередніми даними клубних лікарів гравцеві знадобиться детальне обстеження. Голкіпер може пропустити близько місяця, повідомляє офіційний сайт Динамо. Додамо, що головний тренер Фенербахче Жорже Жезуш після матчу звинуватив Бущана у навмисному затягуванні часу.

Через травму Бущан не зможе взяти участь у найближчих поєдинках Динамо в чемпіонаті та єврокубках, а також допомогти збірній України в матчах Ліги націй восени.

Перший номер Динамо у всіх турнірах відіграв дев'ять поєдинків, в яких пропустив 15 м'ячів та двічі зберіг ворота у недоторканності.

Нагадаємо, вчорашній поєдинок Фенербахче - Динамо завершився поразкою динамівців в Стамбулі з рахунком 1:2. Кияни вперше у своїй історії програли Фенербахче в семи очних зустрічах.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт