Повернувся і забив: Циганков не врятував Динамо у матчі Ліги Європи з Фенербахче

Переглядів 2714
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Повернувся і забив: Циганков не врятував Динамо у матчі Ліги Європи з Фенербахче
Фенербахче переміг Динамо. Фото: ФК Фенербахче
У поєдинку першого туру групового етапу Ліги Європи турецький Фенербахче приймав на своєму стадіоні київське Динамо. Зустріч завершилася перемогою господарів з рахунком 2:1.

У цьому матчі головний тренер Динамо Мірча Луческу не міг розраховувати на нападників Артема Бєсєдіна та Владислава Ваната, які напередодні зустрічі з Фенербахче отримали травми. Водночас повернувся до основного складу лідер біло-синіх Віктор Циганков.

Поєдинок розпочався атаками господарів поля, які контролювали гру майже весь перший тайм. Перший серйозний момент біля воріт Динамо було створено на 26-й хвилині. Після подачі кутового Салаї завдав удару з короткої дистанції, з яким Бущан впорався, як і з подальшим добиванням Енріке.

На 35-й хвилині Фенербахче відкрив рахунок. Густаво Енріке відгукнувся на подачу Россі з кутового, вигравши повітря і ударом головою вразивши праву дев'ятку воріт Динамо.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Fenerbahçe (@fenerbahce)

У другому таймі Динамо використало свій шанс. На 63-й хвилині Циганков у дотик замкнув передачу Буяльського з лівого флангу. А за три хвилини гру не зміг продовжити Шапаренко, який через травму залишив поле на ношах.

У компенсований час Фенербахче таки забив. Відзначився нападник турецької команди Міші Батшуайї.

У паралельному матчі групи Ренн на виїзді обіграв АЕК Ларнака з рахунком 2:1.

X