Новини

«Буяльський та Ярмоленко жартували з цього приводу»: захисник Динамо – про нового капітана киян

Переглядів 5812
Віктор Глухенький
5 голосів
Крістіан Біловар. Фото: ФК Динамо
Захисник київського Динамо Крістіан Біловар прокоментував підсумок поєдинку сьомого туру української Прем'єр-ліги проти полтавської Ворскли (2:0).

Крістіан Біловар коментуючи гру з Ворсклою (2:0), звернув увагу насамперед на те, що зараз в Динамо все ще триває перебудова.

«Ми мали закривати поєдинок ще в першому таймі, забивши 2-3 м’ячі. 

Останніми роками в Динамо йде певна перебудова – з’являються молоді гравці. Те покоління, яке всі знають, або хлопці переходять в інші команди, або закінчують кар’єру».

А ще Біловар розповів, що в команді, попри ранній виліт команди з єврокубків, чудова атмосфера. Навіть не було жодних суперечок між Андрієм Ярмоленком і Віталієм Буяльським на фоні того, що капітанську пов’язку довірили носити в цьому сезоні останньому.

«Усіх нюансів не знаю. Думаю, що капітанська пов’язка у Буяльського – заслуга Віталія. Він давно в команді і має безумовний авторитет серед хлопців.

Впевнений, що Буяльський та Ярмоленко спілкувалися і навіть жартували з цього приводу», – сказав Біловар в інтерв'ю Sportarena.

  • В поточному сезоні Крістіан Біловар зіграв за Динамо в двох поєдинках.
  • Після чотирьох зіграних матчів в новому сезоні УПЛ динамівці мають в активі дев’ять очок та посідають сьому сходинку в турнірній таблиці УПЛ.
  • Наступний поєдинок в українській Прем’єр-лізі Динамо проведе 23 вересня на виїзді проти черкаського ЛНЗ. Початок гри заплановано на 13:00.
  • В 1/8 фіналу Кубку України динамівці зустрінуться в столичному дербі з Оболонню. Поєдинок відбудеться 27 вересня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт