Новини

«Бюджет зменшений, дорогих футболістів не буде»: журналіст виніс вердикт відомому клубу з чемпіонату України

Переглядів 490
Владислав Лютостанський
3 голоси
Ворскла. Фото: ФК Ворскла
Відомий український журналіст та коментатор Ігор Циганик поділився подробицями ситуації навколо полтавської Ворскли, яку очолює Віктор Скрипник.

Журналіст Ігор Циганик повідомив, що полтавська Ворскла зменшила бюджет порівняно з минулим сезоном.

«Ворскла зменшила бюджет у порівнянні з минулим сезоном. Дорогих трансферів, як минулого сезону більше не буде. Це було відомо ще перед кінцем чемпіонату, бо у Ворскли були лише теоретичні шанси потрапити у єврокубки».

Керівництво полтавського клубу не розраховувало на те, що команді вдасться вийти до єврокубків.

«Саме перед завершенням чемпіонату керівництво прийняло рішення зменшити бюджет. Але так сталося, що вони змогли обіграти за рахунок арбітрів Дніпро-1 (2:1), змогли в останньому турі абсолютно несподівано перемогти Шахтар (2:1), що Олександрія втратила стільки очок».

Циганик підсумував ситуацію навколо команди Віктора Скрипника.

«Бюджет зменшений, дорогих футболістів не буде, великих зарплат там не буде, тому Ворскла буде змушена обмежуватися тим потенціалом, який в неї є», ‒ сказав Циганик в етері своєї авторської ютуб-програми на каналіі Football Hub. 

  • Минулого сезону Ворскла придбала Василя Кравця, Тауланта Сефері, Еннура Тотре та Ардіта Толі, витративши 1,4 млн євро.
  • Цього літнього трансферного вікна полтавці підписали лише Даніїла Єрмолова за 50 тисяч євро.
  • Команда Скрипника посіла п'яте місце в чемпіонаті України, обійшовши в останньому турі Олександрію за підсумками сезону 2022/23. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт