Новини

«Це буде зовсім інша гра»: Миколенко згадав Євро-2020 та назвав завдання збірної України

Переглядів 632
Віктор Глухенький
2 голоси
Віталій Миколенко. Фото: Google
Захисник національної збірної України та англійського Евертона Віталій Миколенко поділися очікуваннями від прийдешньої гри проти збірної Північної Македонії.

Віталій Миколенко став одним з небагатьох гравців збірної України, який не побоявся перед відповідальною грою відбору до Євро-2024 проти збірної Північної Македонії, поділитися своїми очікуваннями від протистояння з балканцями.

«Завдання, як завжди – вигравати і виконнати ті завдання, які перед нами поставить тренерський штаб. 

Всі ми розуміємо, що це буде зовсім інша гра, ніж та що була проти Німеччини. То була товариська гра, а це кваліфікація до Євро. Нам потрібно три очки, потрібно перемагати», – сказав Миколенко.

Також ексгравець київського Динамо пригадав і останній матч України проти Північної Македонії, який відбувся не так давно на чемпіонаті Європи 2020 року, який щоправда відбувся в 2021 році.

«Перший тайм було все ніби добре, а потім було дуже важко. Я добре пам'ятаю цю гру. Північна Македонія – непростий суперник. В них є кілька технічних футболістів, які можуть і передачу віддати, і гол забити.

В них хороша оборона, доведеться якось її зламати. Самим же потрібно буде на нуль зіграти в своїй обороні», – сказав Миколенко в інтерв'ю ютуб-каналу ВЗБІРНА.

  • Поєдинок відбору на Євро-2024 Північна Македонія – Україна відбудеться 16 червня. Початок о 21:45;
  • Востаннє Україна та Північна Македонія зустрічалися на Євро-2021. Наша збірна тоді перемогла 2:1;
  • Загалом Україна та Північна Македонія перетиналися на футбольному полі 5 разів: 3 перемоги, нічия, поразка.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт