«Пригадуєте, хто не пустив Італію на ЧС?»: Саленко попередив збірну України перед грою з Північною Македонією

Переглядів 5146
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Пригадуєте, хто не пустив Італію на ЧС?»: Саленко попередив збірну України перед грою з Північною Македонією
Олег Саленко. Фото: Google
Найкращий бомбардир Чемпіонату світу 1994 року та колишній форвард київського Динамо Олег Саленко поділився очікуваннями від наступного матчу збірної України в рамках відбору на Євро-2024.

Один з найкращих українських форвардів початку 90-х років Олег Саленко спрогнозував за яким сценарієм може розвинутися гра Північна Македонія – Україна, закликавши Сергія Реброва правильно налаштувати гравців та попередивши українців про неможливість недооцінки суперника.

«З Північною Македонією доведеться грати геть не в той футбол, що грали в матчі з Німеччиною. Ви розумієте, товариська гра — є товариська гра, а в Скоп’є треба буде обов’язково перемагати.

Північна Македонія буде грати від оборони. Потрібно буде ці захисні редути якось проривати. Добре, що в нас є майстерні флангові виконавці – Мудрик і Циганков, насамперед. Та й Ярмоленко в центрі добре виглядає», – сказав Саленко.

А ще ексфорвард Динамо нагадав, тим хто забув, що не так давно саме Північна Македонія зробила найгучнішу сенсацію в поєдинках плей-офф до Чемпіонату світу не пустивши в Катар збірну Італії. 

«Північна Македонія — не збірна рівня Англії, Італії, Франції чи Німеччини, тому в цій грі потрібно брати максимум очок, потрібно перемагати, тільки так.

Реброву потрібно правильно психологічно налаштувати хлопців на гру. Не потрібно недооцінювати македонців. Пригадуєте, хто не пустив Італію на чемпіонат світу? (Балканці обіграли чинних чемпіонів Європи 1:0 — прим. «УФ») Отож», – сказав Саленко в інтерв’ю Sportnews.

  • Поєдинок відбору на Євро-2024 Північна Македонія – Україна відбудеться 16 червня. Початок о 21:45;
  • Востаннє Україна та Північна Македонія зустрічалися на Євро-2021. Наша збірна тоді перемогла 2:1;
  • Загалом Україна та Північна Македонія перетиналися на футбольному полі 5 разів: 3 перемоги, нічия, поразка.