Новини

«Це чудове підписання»: легенда Марселя висловився про трансфер Маліновського

Переглядів 3706
Дмитро Котков
1 голос
Ерік Ді Меко. Фото: Google
Екс-захисник збірної Франції Ерік Ді Меко прокоментував перехід українця Руслана Маліновського в Марсель. За словами легенди, це чудовий трансфер.

Екс-півзахисник Марселя, Монако та збірної Франції Ерік Ді Меко висловився стосовно трансферу українця Руслана Маліновського.

«Він буде у хорошій формі, адже зараз більшість чемпіонатів у розпалі. За ним клуб давно стежив. Я підозрюю, що між Марселем і футболістом уже певний час існувала домовленість. Цей гравець принесе нам користь», – сказав Ді Меко в інтерв’ю Le Phoceen.

Також легендарний футболіст назвав трансфер Маліновського чудовим.

«Руслан – працьовитий атакувальний півзахисник, така роль тривалий час була у Гендузі. Маліновський грав на високому рівні у Європі. Це чудове підписання», – додав Ді Меко.

Українець став першим зимовим новачком Марселя. До кінця цього сезону він гратиме за провансальців на правах оренди, після чого Марсель викупить його у Аталанти за 10+3 млн євро. 

Український футболіст вже сьогодні може дебютувати за Марсель, який в рамках чемпіонату Франції гратиме з Труа. Початок цієї зустрічі о 22:00.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт