«Ми багато років слідкуємо за Марселем»: Маліновський розповів, як він з братом дивився матч провансальців з Дніпром

Переглядів 1062
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Ми багато років слідкуємо за Марселем»: Маліновський розповів, як він з братом дивився матч провансальців з Дніпром
Руслан Маліновський в Марселі. Фото: Google
Українець Руслан Маліновський розповів про те, як він з братом дивився поєдинок Кубку УЄФА між Марселем та Дніпром. За словами українця, його брат задоволений трансфером Руслана в провансальський клуб.

Новоспечений український півзахисник французького Марселя Руслан Маліновський прокоментував свій трансфер до провансальського клубу.

«Я дуже радий розпочати нову подорож з цим великим клубом. Дуже ціную те, що я отримав можливість грати за Марсель. Зроблю все, що можу для команди, для фанатів, щоб досягти цілей, які були поставлені на сезон», – сказав Маліновський в інтерв’ю клубній прес-службі Марселя.

Також українець додав, що Марсель - це великий клуб. За словами Маліновського, свого часу вони з братом дивились єврокубковий матч українського Дніпра з Марселем, коли за французьку команду грав легендарний нападник Дідьє Дрогба. 

«Ми дивились цю гру і побачили чудовий стадіон та чудових фанів. Моєму брату дуже подобається Марсель. Він щасливий, тому що я перейшов сюди. Звичайно, я теж щасливий. Ми багато років слідкуємо за Марселем. І я з нетерпінням чекаю початку свого шляху з цим великим клубом», - відзначив Маліновський.

Судячи з усього, Маліновський мав на увазі матч плей-офф Кубку УЄФА сезону 2003/2004, коли Марсель на своєму полі виграв у Дніпра з рахунком 1:0, завдяки голу з пенальті у виконанні Дідьє Дрогба.

Український футболіст вже сьогодні може дебютувати за Марсель, який в рамках чемпіонату Франції гратиме з Труа. Початок цієї зустрічі о 22:00.

X