«Кар'єру Маліновського в Аталанті можна назвати успішною»: журналіст проаналізував шлях українця в Італії

Переглядів 984
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Кар'єру Маліновського в Аталанті можна назвати успішною»: журналіст проаналізував шлях українця в Італії
Руслан Маліновський. Фото: ФК Аталанта
Коментатор телеканалів Setanta Sports Ігор Бойко вважає, що хавбек збірної України Руслан Маліновський провів успішний відрізок кар'єри в Аталанті.

9 січня Маліновський перейшов до марсельського Олімпіка на правах оренди з подальшим викупом влітку.

Бойко вважає, що Маліновський своєю грою вписав себе в сучасну історію Аталанти, розділивши з командою найяскравіші моменти протягом останніх кількох сезонів.

«Малиновський не став зіркою Аталанти, але він себе таким почував. У світогляді Гасперіні він завжди був малофункціональним футболістом, який в певних матчах може допомагати здобувати результат, але не має постійності та стабільності.

Утім його кар'єру в Аталанті можна називати успішною, тому що команда в цей час була успішною. Плей-офф Ліги чемпіонів, мрія про чемпіонство та визнання футбольних естетів - це все була Аталанта Малиновського. Або ж Аталанта, в якій був Малиновський, тому що перше твердження хибне. Дуже хибне», – написав Бойко в Telegram-каналі «Противний голос».

29-річний Маліновський виступав за Аталанту з 2019 по 2023 роки. За три з половиною сезони у Бергамо він провів 143 матчі, забив 30 голів та віддав 28 асистів.

Разом з Аталантою Руслан двічі брав бронзові нагороди Серії А, грав у фіналі Кубка Італії 2020/21 та запалював з бергамасками на євроарені.

X