Новини

«Це перегляд Netflix»: Миколенко розповів про неочікувану користь від американського стрімінгового сервісу

Переглядів 937
Євген Чепур
1 голос
Віталій Миколенко. Фото ФК Евертон
Віталій Миколенко, що виступає на позиції лівого захисника Євертона та збірної України, виділив головну свою проблему після переїзду з Києва до Лондона.

Віталій Миколенко вже рік провів в Англії після трансферу з Динамо. Прес-служба «ірисок» поцікавилася у 23-річного захисника про основні відмінності між його батьківщиною та Великою Британією.

«Усім. Насамперед – це мова. Для мене це була велика проблема.

Якоюсь мірою мені досі важко, тому що тут різні акценти, і не так просто зрозуміти всіх досконало, але з кожним разом стає все кращим».

Журналіст зазначив, що Віталій давав інтерв'ю англійською та без перекладача. За словами футболіста, удосконалити знання іноземної мови йому допомогли фільми.

«Основний спосіб, у якому я став кращим у спілкуванні з товаришами по команді – це перегляд Netflix. По можливості намагаюся дивитись англійською, але якщо набридне, дивитимуся українською з англійськими субтитрами. Коли я це роблю, я більше читаю англійською, ніж дивлюся серіали, тож це мені дуже допомогло», – цитує Миколенко клубна прес-служба.

Миколенко цього сезону провів за Евертон у всіх турнірах 24 матчі. Результативними діями не вирізнявся. Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює гравця у 22 мільйони євро.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт