Новини

«Це питання до нього»: Різатдінова згадала про відносини з олігархом і ексвласником ФК Арсенал Оніщенком

Переглядів 6246
Владислав Лютостанський
3 голоси
Ганна Різатдінова та Олександр Онищенко. Фото: Instagram
Бронзова призерка Олімпійських ігор з художньої гімнастики Ганна Різатдінова розповіла про свої відносини з колишнім власником київського Арсеналу Олександром Оніщенком.

Українська художня гімнастка Ганна Різатдінова згадала про свої стосунки з колишнім депутатом Партії Регіонів та ексвласником ФК Арсенал Олександром Онищенком. У 2017 у пари народився син Роман, а через два роки спортсменка та бізнесмена розлучилися.

«Чи допомагає фінансово Онищенко мені та сину? Це питання до нього. У свій час я казала, що не кожен чоловік прийме людину від іншого шлюбу тим паче від такого одіозного політка як Онищенко. Проте думаю, що моя людина до мене прийде, попри те з ким я була та що я робила», – сказала Різатдінова на ютуб-каналі «Анна Реброва».

  • Наприкінці лютого 2013 року Онищенко придбав ФК Арсенал у політика Вадима Рабиновича за приблизно 20 млн доларів.
  • Нафтогазовий бізнесмен підписав низку нових гравців для участі в весняних матчах чемпіонату, проте вже у жовтні 2013 року заявив, що йому невідома подальша доля клубу. ФК Арсенал оголосив про початок процедури банкрутства.
  • Політик неодноразово входив до рейтингу «200 найбагатших людей України». У 2013 році його стати оцінювали у 65,2 млн євро.
  • Онищенко звинувачується у державній зраді України, організації злочинного угрупування і корупції. З липня 2022 року є резидентом Німеччини.
  • Різатдінова – бронзова призерка Олімпійських ігор 2016 року в індивідуальному багатоборстві, чемпіонка світу із вправ з обручем (2013) та багаторазова призерка чемпіонатів світу та Європи.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт