Новини

«Це рівень гравців»: Лавриненко відреагував на поразку Вереса від Карпат Маркевича

Переглядів 6381
Владислав Лютостанський
4 голоси
Сергій Лавриненко. Фото: ФК Верес
Головний тренер рівненського Вереса Сергій Лавриненко відреагував на поразку власної команди від львівських Карпат, які очолює Мирон Маркевич (1:2).

У понеділок, 17 липня рівненський Верес проводив контрольний матч з львівськими Карпатами. Поєдинок закінчився з рахунком 2:1 на користь команди головного тренера львів'ян Мирона Маркевича.

Наставник Вереса Сергій Лавриненко прокоментував поразку власної команди.

«Перший тайм пройшов на високих швидкостях. Обидві команди демонстрували високий темп гри. Могли забивати і ми, і суперник. Карпати – хороша команда. Дуже швидкісна, з якісним підбором виконавців».

Лавриненко вважає, що долю зустрічі вирішили індивідуальні дії його гравців.

«Помилки, які призвели до забитих м‘ячів – суто індивідуальні. Ніхто від цього не застрахований. Це рівень гравців. Щоб не припускатися таких помилок - потрібно самовдосконалюватися».

Наставник Вереса задоволений своєю командою та вважає, що матч міг закінчитися з іншим рахунком.

«Загалом, я задоволений ставленням команди до роботи, рівнем фізичних кондицій гравців. Ми створювали моменти. Рахунок міг бути – 2:2, або 3:3. В нас ще є час на підготовку», – сказав Лавриненко в інтерв'ю клубній пресслужбі.

  • Верес за підсумками сезону УПЛ 2022/23 набрав 31 очко в 30 турах і фінішував на 13 сходинці. У перехідних матчах команда виявилася сильнішою за МФК Металург (6:2).
  • Команда з Рівного у двох попередніх товариських матчах здолала Металіст 1925 (1:0) та зіграла внічию з тернопільською Нивою (0:0).
  • Підопічні Лавриненка стартують в наступному сезоні УПЛ номінально домашнім матчем з Поліссям 28 липня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт