Новини

«Це скандал, і я висловлююся дуже м'яко»: Франков не вибирав слів на адресу арбітра матчу Дніпро-1 – Динамо

Переглядів 9341
Павло Клименко
5 голосів
Фото: ФК Динамо
Журналіст Артем Франков шокований суддівством у матчі 17-го туру УПЛ Дніпро-1 – Динамо (0:1). Експерт вважає, що півзахисника господарів Домінго Бланка мало бути видалено за свій дикий фол проти хавбека гостей Віталія Буяльського.

У неділю, 13 березня, Динамо обіграло Дніпро-1 у чемпіонаті України. Вже за рахунку 1:1 на користь киян на полі стався скандальний епізод. Домінго Бланко в абсолютно неігровій ситуації навмисне наступив на гомілковостоп Віталію Буяльському на 83-й хвилині поєдинку.

Арбітр розцінив це порушення як таке, яке тягне лише на жовту картку, з чим категорично не погоджується відомий журналіст Артем Франков.

«Це скандал, і я висловлююсь дуже м'яко. Як можна було не видалити Бланко за фол на Буяльському? Жодної ігрової необхідності-мотивації не було навіть на горизонті! Наступив у гомілковостоп посеред поля, ризикуючи зламати суперника на півроку… Чим міг керуватися суддя Кривушкін?!»

Не вдалось завантажити відео.

Експерт зазначив, що вже у другому матчі поспіль арбітри помиляються на користь суперників Динамо. У попередньому матчі з Інгульцем (0:2) двох голів суперника киян було забито після порушень правил.

«На повторі добре видно, що арбітр розгледів усе у подробицях… Щось у Динамо кучно пішло: два ліві голи від Інгульця, це ось! Але ж ми говоритимемо про гру – наче про суддівство непристойно», – написав Франков у своєму телеграм-каналі.

Зазначимо, що Динамо завдяки перемозі над Дніпром-1 закріпилося на четвертому місці у турнірній таблиці УПЛ. Від лідера Шахтаря команду Мірчі Луческу відокремлюють шість очок, проте гірники провели на один матч менше.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт