Новини

«Чекаємо Сефері, у нього був вихідний»: Скрипник висловився щодо перспектив трансферної кампанії Ворскли

Переглядів 456
Віктор Глухенький
2 голоси
Віктор Скрипник та Таулант Сефері. Колаж «Український футбол»
Головний тренер полтавської Ворскли Віктор Скрипник вніс ясність в чутки щодо форварда Тауланта Сефері, а також відкрито сказав, що його команді потрібно підсилення.

Віктор Скрипник розповів, як проходить підготовка його команди до нового сезону в УПЛ та окремо зупинився на питанні літньої трансферної кампанії.

«Ми взяли з собою багато молоді, які, на нашу думку, достатньо хороші, щоб грати з першою командою. Зараз чекаємо Сефері, у нього був вихідний, тому що він грав за збірну.

Сподіваюся, у нас буде одне-два підписання, які допоможуть нам у Лізі конференцій. Ми працюємо над ними, але, як і в усіх команд, є обмеження, ми шукаємо гравців для кожної лінії, як і більшість команд УПЛ: нападник, півзахисник і захисник», – сказав Скрипник.  

Також Скрипник пригадав і про сезон минулий, а саме, за рахунок чого його хлопцям вдалося видати ударну кінцівку та пробитися до єврокубків. 

«Нашою сильною стороною була атмосфера в роздягальні. Коли всі почали розуміти одне одного, наша сила почала проявлятися на футбольному полі.

Крім того, коли з'явилися шанси на єврокубки, ми відчули, що можемо до них дійти. Ми не здалися і зуміли досягти мети», – розповів Скрипник в інтерв'ю польському журналісту-інсайдеру Петеру Слонці.

  • У сезоні 2022/2023 Сефері провів у складі Ворскли 28 поєдинків: 13 голів.
  • Тransfermarkt оцінює футоліста в один мільйон євро.
  • Контракт албанця із Ворсклою розрахований до літа 2025 року.
  • Матч першого туру УПЛ між Дніпром-1 та Ворсклою буде перенесено на більш пізню дату у зв’язку з тим, що команди гратимуть в єврокубках.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт