Новини

Чинний чемпіон Польщі має намір достроково перервати оренду Рудька: названо нового претендента на українця

Переглядів 453
Павло Клименко
1 голос
Артур Рудько. Фото: ФК Лех
Український голкіпер польського Леха Артур Рудько перебуває на межі відходу з клубу. Воротар не зміг вибороти місце в основному складі чинного чемпіона Польщі.

Зміни у воротах Леха сталися минулого літа, коли закінчився контракт голкіпера Міккі ван дер Харта. На його місце зайняли Артура Рудька, але українець у Познані повністю розчарував.

В результаті голкіпер Філіп Беднарек виграв конкуренцію у Рудька. Орендна угода 30-річного українського голкіпера з Лехом діє до кінця поточного сезону, але, швидше за все, її буде достроково перервано.

Як повідомляє Оne.co.il, Бейтар Єрусалим має намір підписати Рудька у зимове трансферне вікно. Зазначається, що Лех буде не проти відходу українця.

Зараз Рудько у складі Леха перебуває на зборах у Дубаї та взяв участь у спарингу проти Аджмана.

Цього сезону Рудько у складі Леха провів п'ять матчів у всіх турнірах, у яких пропустив вісім м'ячів і два поєдинки зіграв «на нуль». Зазначимо, що українець не виходив у складі основної команди Леха із 28 липня.

Нагадаємо, Рудько виступав за Динамо з 2016 по 2019 роки. (29 ігор, 32 пропущені голи, вісім матчів «на нуль»). Також він захищав кольори Говерли та Пафосу. Контракт Рудько належить Металісту, який розрахований до літа 2026 року.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт