Новини

«Чутки негативно відображаються на мікрокліматі»: відома реакція гравців Динамо на можливе звільнення Луческу

Переглядів 489
Владислав Лютостанський
2 голоси
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Колишній голкіпер київського Динамо Артур Рудько розповів, як гравці біло-синьої команди реагують на чутки про звільнення головного тренера Мірчі Луческу.

В ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» Артур Рудько розповів, як чутки про відставку головного тренера Динамо Мірчі Луческу позначаються на гравцях команди.  

«Динамівські друзі нічого не кажуть. Чесно. Ігор Суркіс (президент клубу) сам знає, коли йому буде слід попрощатися з Луческу. Не будемо йому радити, що робити і коли. Він ‒ президент, його слово вирішальне і останнє. Взагалі ж всі ці чутки негативно відображаються на мікрокліматі в команді».

Рудько вважає, що не слід у всьому звинувачувати лише 78-річного румунського фахівця.

«Однак все звалювати на Луческу теж не правильно. Невдалі результати Динамо в минулому сезоні – це комплекс проблем. І війна, і переїзди, хоча це не виправдання, і від'їзд легіонерів. Купа проблем».

Ексголкіпер Динамо вважає, що президент клубу має причини на те, щоб залишати Луческу на чолі команди.

«Якщо результату немає, потрібно робити висновки, а якщо висновків немає, значить на це є якість вагомі причини. Суркіс не ворог сам собі. Якщо Луческу досі у керма, значить є на це причини».

  • Рудько є вихованцем Динамо, за першу команду якого виступав із 2016 по 2019 роки. (29 матчів, 32 пропущені голи, вісім «сухих поєдинків»).
  • Наступна гра команди Луческу буде з Бешикташем в рамках плей-оф раунду відбору до Ліги конференцій.
  • Перший поєдинок відбудеться 24 серпня у Бухаресті. Матч-відповідь у Стамбулі заплановано на 31 серпня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт