Новини

«Ці гравці випали»: Ребров пояснив, чому не включив на гру з Німеччиною Русина, Буяльського та Кочергіна

Переглядів 2337
Віктор Глухенький
2 голоси
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер національної комади України Сергій Ребров прокоментував результат товариської гри проти збірної Німеччини, в якій синьо-жовті не змогли втримати перевагу в два м’ячі (3:3).

Попри яскраву гру в матчі проти однієї з найкращих збірних Європи, Сергій Ребров залишився не до кінця задоволений підсумковими 3:3 на табло.

Окрім цього, наставник синьо-жовтих також відповів і на інші питання журналістів. Зокрема, чому не включив в заявку на гру Назарія Русина, Віталія Буяльського та Владислава Кочергіна.

– Ми намагалися створити конкуренцію на кожній позиції. Ці гравці випали, але до них немає жодних питань щодо тренувального процесу. Потрібно було вирішувати. Впевнений, що вони всі розуміють і готуватимуться до офіційних матчів.

  • Поєдинок проти України став 1000 в історії Бундестім;
  • Україна та Німеччина вже грали між собою в товариській грі, завершивши її з рахунком 3:3. Це було в матчі відкриття оновленого НСК Олімпійського в Києва у 2011 році;
  • Антигероєм матчу став Анатолій Трубін: він пропустив в кожному з 5 матчів за збірну України. Цього разу одразу три голи.

 

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт