Новини

«Динамо має вигравати у кожному матчі. Так було, є і буде»: Кабаєв прокоментував гру з Олександрією

Переглядів 697
Віктор Глухенький
1 голос
Владислав Кабаєв. Фото: Google
Вінгер київського Динамо Владислав Кабаєв прокоментував розгромну перемогу над Олександрією у виїзному матчі 27-го туру української Прем'єр-ліги.

Попри трощу, яку в поєдинку 27-го туру УПЛ гравці київського Динамо влаштували Олександрії, півзахисник столичного клубу Владислав Кабаєв в післяматчевому коментарі сказав, що перемога далась не так вже й легко. 

«Простих перемог ніколи не буває. Добре, що забили м'яч чи не з першого моменту. Але я не скажу, що перемога легка. Це якщо людина не дивилася матч і подивиться тільки на табло, то може так сказати».

З поміж головний складових успіху Кабаєв виділив швидкий гол.

«Будь-якій команді допоможе швидкий гол, ти себе комфортніше відчуваєш психологічно, у тебе з'являються нові сили. Можливо, забивши перший і другий м'яч, ми трошки розслабилися, але нічого страшного. Скажу банально: Динамо має вигравати у кожному матчі. Так було, є і буде. Тож в останніх трьох матчах треба зробити саме це», – сказав Кабаєв в післяматчевому коментарі.

До кінця сезону Динамо проведе ще три гри – всі на виїзді. З Колосом (24 травня), Вересом (29 травня), хоч ця гра формально і вважається домашньою, але пройде в Рівному, бо гра першого кола відбулася в Києві та Металістом 1925 (3 червня).

 

 

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт