Новини

«Дніпро-1 гратиме з подвійною енергією»: Кучер висловився перед грою проти Вадуца у Лізі конференцій

Переглядів 1539
Євген Чепур
1 голос
Олександр Кучер. Фото: Дніпро-1
Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер поділився думками перед матчем четвертого туру групового етапу Ліги конференцій проти Вадуца. Наша команда буде грати з подвійною енергією, щоб принести позитивні емоції українцям.

Український фахівець Кучер вважає, що Вадуц небезпечний при грі на стандартах та контратаках. 

«Вадуц – хороша, агресивна команда, яка грає за рахунок стандартів та контратак. Треба буде уважніше зіграти проти них у цих компонентах. Звичайно, треба і реалізовувати власні моменти.

В нас багато переїздів, перельоти. У такій ситуації ще важливішим стає відновлення. Гравці мають проходити усі процедури, масажі, стежити за режимом сну. Будемо готуватися далі».

Також Кучер завірив, що гравці Дніпра-1 викладуться повністю, щоб здобути перемогу та порадувати українців.

«Обстріли України? Так, це дуже непросто, адже усі стежать, розуміють та турбуються про рідних. Хлопці дуже хвилюються, але водночас будуть робити все можливе, аби у цей важкий час принести позитивні емоції. 

Впевнений, вони гратимуть із подвійною енергією, аби порадувати наших громадян», — сказав Кучер на предматчевій прес-конференції.  

Дніпро-1 з чотирма очками займає друге місце у своїй групі Ліги конференцій. Вадуц йде на третій сходинці з двома балами в активі.

Матч Дніпра-1 та Вадуца відбудеться сьогодні о 22:00.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт