Новини

«Дуже хотів би, щоб наші хлопці грали на Олімпіаді»: Михайличенко розповів, чого очікує від збірної України U21

Переглядів 432
Артем Жилінський
1 голос
Олексій Михайличенко. Фото: ФК Динамо
Легендарний півзахисник київського перший та перший віце-президент УАФ Динамо Олексій Михайличенко заявив, що зробить все для того, об молодіжна збірна України потрапила на Олімпіаду.

Перший віце-президент УАФ Олексій Михайличенко запевнив, що допоможе збірній України U-21 підготуватись до Євро-2023.

«Наразі ресурсів не так багато, як і по всій країні. Треба дивитися не на саму картинку, а максимально робити те, що ми можемо робити в цей час.

Довіртеся мені, ми робитимемо все, щоб дати нашій молодіжній збірній можливість добре підготуватися. Я дуже хотів би, щоб наші хлопці грали на Олімпіаді. Щоб нас було не три-чотири, а ще були олімпійські чемпіони. Дуже б цим пишався», – розповів Михайличенко у програмі «Футбольний формат».

Нагадаємо, що Олексій Михайличенко у складі збірної СРСР 1988 року завойовував золото на Олімпіаді. За свою кар'єру Михайличенко встиг пограти за Динамо, Сампдорію, Рейнджерс та вигравав чемпіонат Італії, Кубок кубків, п'ять разів ставав чемпіоном Шотландії, три рази вигравав Кубок Шотландії, два Кубки Ліги, тричі вигравав чемпіонат СРСР та стільки ж Кубок СРСР.

Зазначимо, що цього року молодіжна збірна України візьме участь у фінальному турнірі Євро-2023 (U-21), що проходитиме у період з 21 по 8 червня.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт