Новини

Джерело: Кривбас відмовився купувати таланта УПЛ – оголошено його вартість та новий клуб

Переглядів 1108
Владислав Лютостанський
2 голоси
Єгор Твердохліб. Фото: ФК Минай
Один з лідерів закарпатського Миная Єгор Твердохліб не перейде до криворізького Кривбасу цього літа. Існує ймовірність, що півзахисник продовжить кар'єру в Польщі.

Президент ФК Минай Валерій Пересоляк повідомляв, що трансфер півзахисника Єгора Твердохліба має стати найдорожчим в історії клубу.

Повідомлялося, що Кривбас виходив з пропозицією на закарпатський клуб, який встановив цінник на гравця у 400 тисяч євро.

Джерело повідомило, що Твердохліба в команді Юрія Вернидуба не буде.

«Цього хлопчика в команді не буде. Вірне та адекватне рішення клубу. 300 тисяч доларів ‒ явно завищений цінник за цього футболіста».

22-річний український півзахисник може продовжити кар'єру в чемпіонаті Польщі, де гратиме разом з екслідером Кривбасу Ріфетом Капічем.

«Але звʼязок з Кривбасом у Єгора усе-таки буде. Через експівзахисника клубу Капіча, який нещодавно перейшов в польську Лехію на правах оренди. Кажуть там проведе наступний сезон і Твердохліб», ‒ пише телеграм-канал Кривбас 2.0.

Капіч, який був проданий у латвійську Валмієру, майже відразу ж пішов у оренду до польської Лехії. Також у Ґданську продовжить кар'єру колишній голкіпер Кривбасу Богдан Сарнавський.

Раніше повідомлялося, що Кривбас підпише вихованця Дніпра, якого хвалив Андрій Шевченко.

  • Твердохліб вихованець ФК Гірник-Спорт.
  • У серпні 2022 року Єгор став гравцем Миная: 30 матчів, п'ять голів та чотири асисти.
  • Transfermarkt оцінює 22-річного півзахисника в 600 тисяч євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт