Новини

Ексфорвард збірної України продовжує судитися з клубом: відомий гравець визначив компенсацію за моральну шкоду

Переглядів 618
Владислав Лютостанський
2 голоси
Алессандро Морі Нуньєс та Жуніор Мораєс. Фото: ФК Корінтіанс
Колишній форвард збірної України, Шахтаря та Динамо Жуніор Мораєс збирається одержати від Корінтіанса ще більше грошей. Нападник може отримати солідні гроші за моральну шкоду, яку йому завдав бразильський клуб.

Скандальна історія між Жуніором Мораєсом та Корінтіансом почалася з того, що один з акціонерів клубу Алессандро Морі Нуньєс назвав нападника боягузом та брехуном. Пізніше функціонер пояснив  своє висловлювання, але було вже пізно.

Мораєс подав у суд на Корінтіанс та домігся розірвання контракту. Також бразильський нападник воліє отримати гроші за надану йому моральну шкоду. 

За образливі слова на свою адресу від Алессандро Жуніор хоче одержати компенсацію в розмірі 1,1 млн бразильських реалів (понад 200 тисяч євро), повідомляє Bolavip Brasil.

Враховуючи, що футболісту, за його словами, винні більше ніж 720 тисяч євро за іміджеві права, то екснападник збірної України може домогтися від клубу через суд близько 1 млн євро відшкодування.

Мораєса було відсторонено від першої команди Корінтіанса ще в травні 2023 року, через конфлікт з керівництвом клубу.

  • В Україні Жуніор виступав за донецький Металург (2011-2015), Динамо (2015-2018) та Шахтар (2018-2022).
  • Після прийняття українського громадянства у 2019 році нападник провів 11 матчів за команду синьо-жовтих та відзначився одним голом.
  • Transfermarkt оцінює 36-річного Мораєса в 400 тисяч євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт