Новини

Ексголовного тренера Шахтаря бачать на чолі Марселя: у Франції назвали ідеального наставника для Маліновського та Ко

Переглядів 775
Павло Клименко
2 голоси
Пауло Фонсека. Фото: Google
Колишній головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека, який нині очолює французький Лілль, може перейти в Марсель українського хавбека Руслана Маліновського.

Наставник Лілля Паулу Фонсека може очолити Марсель у разі залишення команди його нинішнього головного тренера Ігора Тудора.

Хорватський фахівець, за інформацією ЗМІ, справді може залишити біло-блакитних, бо не відчуває достатньої підтримки від керівництва. Його контракт із клубом розрахований до кінця наступного сезону.

Журналіст Даніель Ріоло бачить 50-річного Паулу Фонсеку наступником Тудора.

«Я думаю, що він був би чудовим тренером для Марселя, навіть якщо їм буде потрібно посилення. Лілль – талановитіша команда. Стиль Тудора пробивний. Я не думаю, що це погано. Просто це може не працювати із недостатньо класними гравцями», – сказав журналіст у програмі After Foot.

Ігор Тудор та Руслан Маліновський. Фото: ФК Марсель

  • Тудора пов'язують із Ювентусом, який він нібито може прийняти у разі відставки Массіміліано Аллегрі. Проте італійському гранду доведеться заплатити 20 мільйонів євро у разі розірвання контракту із фахівцем. Долю Аллегрі буде визначено 5 червня.
  • Тудор почав тренувати Марсель із цього сезону та достроково привів його до третього місця у Лізі 1.
  • Фонсека працював у Шахтарі з 2016 по 2019 роки. З командою він виграв сімох трофеїв. На старті нинішньої кампанії португалець очолив Лілль, з яким за тур до фінішу сезону у чемпіонаті Франції продовжує боротьбу за четвертий рядок. Його контракт розрахований до літа 2024 року.
  • 30-річний Маліновський перейшов у Марсель з італійської Аталанти у зимове трансферне вікно і провів за французьку команду 22 матчі, в яких забив два м'ячі та зробив одну результативну передачу.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт