Новини

Ексхавбек молодіжної збірної України залишився без команди: європейський клуб відмовився продовжувати угоду

Переглядів 1213
Віктор Глухенький
2 голоси
Юрій Вакулко. Фото: Google
Колишній гравець Дніпра Юрій Вакулко припиняє свої виступи за латвійську Ригу. Про це повідомили представники ФК зі столиці Латвії, які вирішили не продовжувати контракт українця.

Формально ще гравець клубу, фактично вже ні. Керівництво футбольного клубу Рига вирішило не чекати 30 червня і достроково повідомило громадськість, що припиняє співпрацю зі своїм українським легіонером Юрієм Вакулко.

Саме  в останній день червня закінчується контракт Вакулко із Ригою, але вже зараз він може шукати собі новий клуб.

Свою кар'єру 25-ти річний гравець може продовжити в Китаї. Українцем нібито цікавиться клуб китайської Суперліги Бейцзін Гоань, — інформують журналісти телеграм-каналу ТаТоТак.

За інформацією джерела, окрім клубу з Піднебесної, Вакулком також цікавляться і щонайменше два клуби з вітчизняної Прем'єр-ліги. Щоправда, які саме клуби УПЛ проявляють інтерес до гравця, не уточнюється. 

Вакулко був одним із лідерів ризької команди минулої осені - 3 м'ячі в єврокубках. Однак, після зміни тренера не зіграв у 2023 році жодної хвилини. 

Першопричиною конфлікту з наставником Риги хорватом Томіславом Стіпічем стало неприйняття ним ініціативи українця виходити на матчі із національним прапором.

  • Вакулко виступав за Ригу з 2021 до 2023 роки. Провів 47 матчів, забив шість голів та віддав дві результативні передачі;
  • В Україні Вакулко захищав кольори Дніпра, київського Арсеналу та Дніпра-1;
  • Transfermarkt оцінює майбутній трансфер Юрія у 200 тисяч євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт