«Я почуваюся тут, як удома»: Вакулко розповів про свій латвійський етап кар’єри в Ризі

Переглядів 995
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Я почуваюся тут, як удома»: Вакулко розповів про свій латвійський етап кар’єри в Ризі
Юрій Вакулко. Фото: ФК Рига
Півзахисник Риги Юрій Вакулко згадав момент переходу до латвійського клубу після тяжкої травми спини, через яку він пропустив практично весь сезон.

Влітку 2021 року Юрій Вакулко став гравцем Риги, в яку він перейшов на правах вільного агента після закінчення угоди з Дніпром-1. Хавбек згадує, що він одразу ж пристав на пропозицію латвійців.

«Я вилікувався і в мене якраз цього місяця закінчився контракт із Дніпром-1. Я тільки долікувався і з'явився варіант із Ригою. Вони запропонували приїхати, щоб подивитися мене. Я одразу погодився, не роздумуючи».

Сезон 2020/21 вийшов для Вакулка невдалим. Він зіграв лише 70 хвилин, а майже весь рік лікував спину. Пошкодження настільки втомило його, що Юрій навіть думав про завершення кар'єри.

«У мене дуже важкий був рік, коли я лікувався навіть раптово думав закінчити з футболом, бо нічого не допомагало. Тут чудовий колектив, хлопці латиші. Я почуваюся тут, як удома», – розповів Вакулко в інтерв'ю YouTube-каналу «THE GAME».

Зазначимо, що в жовтні 2016 року в італійському виданні Tuttosport з'явилася інформація про те, що тодішній головний тренер збірної України Андрій Шевченко рекомендував Мілану придивитися до 18-річного півзахисника Дніпра.

X