Новини

Екслідер Шахтаря відсудив у колишнього клубу майже півмільйона євро: рада ФІФА з вирішення спорів прийняла позицію футболіста

Переглядів 859
Дмитро Котков
3 голоси
Алекс Тейшейра. Фото: Google
33-річний футболіст Васко да Гама Алекс Тейшейра отримає компенсацію від Бешикташа. Ексгравець донецького Шахтаря основну частину грошей отримає до 15 липня.

Алекс Тейшейра, який залишив Бешикташ четвертого липня 2022 року, звернувся до ФІФА після того, як не зміг отримати частину своєї компенсації. Екс-гравець Шахтаря хоче отримати 407 тисяч євро.

Рада ФІФА з вирішення спорів ухвалила рішення, визнавши правоту Тейшейри і зобов'язавши Бешикташ виплатити бразильцеві 407 тисяч євро з десятивідсотковим застереженням про штраф. Про це повідомляє турецьке видання Yeniça Gazetesi.

Бразилець погодився на отримання компенсації. Таким чином Бешикташ заплатить Тейшейрі 280 тисяч євро до 15 липня, а потім 92 тисячі 500 євро протягом чотирьох місяців. Поки що Бешикташ зробив перший платіж. Турецький клуб не виплатив екс-футболісту Шахтаря загалом ще 370 тисяч євро.

Тейшейра зараз грає в Бразилії за Васко да Гама. Раніше він виступав у 2010-2015 роках за донецький Шахтар, а після цього зи китайський Цзянсу Сунін, після чого і перейшов у Бешикташ.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт