Екс-гравець Шахтаря програв фінал Кубку Англії: Ман Сіті з дублем Гюндогана здобув трофей та наблизився до треблу

Переглядів 2402
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Екс-гравець Шахтаря програв фінал Кубку Англії: Ман Сіті з дублем Гюндогана здобув трофей та наблизився до треблу
Гюндоган та Стоунз святкують гол у ворота МЮ. Фото: Google
Екс-півзахисник донецького Шахтаря Фред зіграв за Манчестер Юнайтед у фіналі Кубку Англії. Манкуніанці в рамках дербі програли Манчестер Сіті з рахунком 1:2.

Третього червня відбувся фінальний матч Кубку Англії-2023, в якому зустрілися Манчестер Сіті та Манчестер Юнайтед. 

Вже на першій хвилині Ілкай Гюндоган розкішним голом вивів містян вперед. Але на 33 хвилині Бруну Фернандеш голом з пенальті зрівняв рахунок. На початку другої половини зустрічі Гюндоган знову класним забитим м'ячем оформив дубль і знову вивів Ман Сіті вперед. До слова, в обох епізодах з голами Гюндогану асистував Кевін Де Брюйне.

Більше голів не було, а тому команда Гвардіоли перемогла з рахунком 2:1, в сьомий раз в історії ставши володарем Кубку Англії. Зазначимо, що весь матч за МЮ зіграв екс-півзахисник Шахтаря Фред.

Кубок Англії. Фінал

Манчестер Сіті - Манчестер Юнайтед - 2:1 (1:1)

Голи: Гюндоган, 1, 51 - Фернандеш, 33 (з пенальті).

Відео голів можна подивитися в телеграм-каналі FanDay.net.

Зазначимо, що для Ман Сіті це вже другий титул у цьому сезоні. Раніше команда Пепа Гвардіоли виграла також Прем'єр-лігу Англії. У рамках Суперкубку Англії Ман Сіті зіграє з Арсеналом Олександра Зінченка, який фінішував другим в АПЛ.

До слова, десятого червня Ман Сіті також зіграє фінал Ліги чемпіонів проти Інтера. Містяни мають чудовий шанс оформити требл у цьому сезоні.

X