Новини

Екстренер Шахтаря знайшов партнера для Роналду: Аль-Наср хоче оформити перший трансфер при Каштру

Переглядів 489
Владислав Лютостанський
2 голоси
Луїш Каштру. Фото: Google
Колишній тренер донецького Шахтаря Луїш Каштру, який очолює аравійський Аль-Наср, має намір запросити до клубу португальського вінгера Порту Отавіо.

У понеділок, 10 липня, Аль-Наср на чолі з екстренером Шахтаря Луїшем Каштру переграв третьолігову португальську команду Алверка (2:0). 

Ще перед грою наставник команди, в якій грає легендарний форвард Кріштіану Роналду, підтвердив, що вінгер Порту Отавіо є трансферною ціллю для його клубу.

«Це нормально, що найкращі гравці асоціюються з найкращими командами та клубами, які хочуть подолати виклики, що стоять перед ними. Для нас цікавими є багато гравців, не тільки Отавіо», – сказав Каштру для Sport tv.

Порту відхилив першу пропозицію Аль-Насра в розмірі менш як 40 млн євро за Отавіо. Повідомляється, що з 15 липня клаусула 28-річного футболіста зросте до 60 млн євро..

Раніше до Аль-Насру приєднався експівзахисник Інтера Марсело Брозович. Через три дні після підписання контракту з зірковим хорватським хавбеком, 6 липня, аравійський клуб очолив сам Каштру.

  • Минулого сезону Отавіо зіграв 44 матчі за Порту, забив сім голів та віддав 13 асистів.
  • Transfemarkt оцінює вінгера в 35 млн євро. 
  • Каштру очолював Шахтар із 2019-го по 2021 рік та привів «гірників» до чемпіонського титулу в сезоні 2019/20.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт