Новини

«Емоції негативні»: Кравець зробив заяву на посаді радника президента Динамо Суркіса

Переглядів 4962
Владислав Лютостанський
3 голоси
Артем Кравець. Фото: ФК Динамо
Радника президента київського Динамо з питань розвитку дитячо-юнацького футболу Артем Кравець прокоментував виступ команди U16 на турнірі Ruh Cup 2023.

Київське Динамо у віковій категорії U16 стало бронзовим призером на турнірі Ruh Cup 2023.

Радника президента Динамо з питань розвитку дитячо-юнацького футболу Артем Кравець дав свій коментар після поразки від Шахтаря U16 (0:1).

«Звісно, емоції негативні, бо ми поступилися, причому не дуже по грі. Але потрібно робити висновки. Пропустили м’яч після власної помилки. Мали кілька стовідсоткових моментів, які не реалізували.

Треба працювати, в першу чергу, над своєю грою, покращувати її, прогресувати та шукати нових талантів, яких ми також побачили на цьому турнірі».

Також Кравець повідомив, що на турнірі запримітив декількох гравців, які отримують запрошення на перегляд в Динамо.

«На цьому турнірі і я, і тренери, і співробітник селекційної служби слідкували за хлопцями. У нас «на олівці» є кілька кандидатур, думаю, ми їх запросимо на перегляд, і, якщо усе буде добре, візьмемо до нашої команди».

Ексфорвард збірної України розповів, як молодим гравцям Динамо досягти рівня першої команди, навівши приклад з власної кар'єри.

«Якщо хочеш заграти у першій команді, потрібно постійно розвиватися.

Наприклад, випуск команди мого віку народження (1989) був дуже сильним, нам не було рівних в Україні й близько – ми на рівень випереджали інших. І при цьому лише десь 50% футболістів у підсумку заграли у вищій лізі чемпіонату України», – наводить слова Кравця офіційний сайт Динамо.

  • Кравець є вихованцем Динамо (2006-2018, 2020). За київський клуб нападник провів 144 матчі, забив 43 голи та віддав 14 асистів.
  • За збірну України Артем зіграв 23 матчі та забив вісім м'ячів.
  • 29 січня 2023 року у віці 33 років нападник оголосив про завершення футбольної кар'єри.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт