Новини

«Гідна гра, але проти України Італія зміниться»: реакція Спаллетті на втрачену перемогу з Північною Македонією

Переглядів 1613
Дмитро Котков
2 голоси
Лучано Спалетті. Фото: Google
64-річний наставник національної команди Італії Лучано Спалетті підсумував нічийний результат в поєдинку проти Північної Македонії. Також спеціаліст натякнув, що в матчі з українцями склад Скуадри Адзурри зміниться.

Головний тренер збірної Італії Лучано Спалетті висловився про нічийний результат Скуадри Адзурри в матчі відбору Євро-2024 проти Північної Македонії (1:1).

«Команда провела гідну гру, над якою можна працювати. Ми не дозволяли їм багато чого, і нам не вистачало терпіння, щоб робити правильні паси, коли в нас був для цього час і простір. Треба вивчити цю гру і спробувати знайти поліпшення, попрацювати над концепціями, які не спрацювали достатньо добре, а повторний перегляд відео буде так само цінний, як і тренування», – сказав досвідчений аленаторе після поєдинку в інтерв'ю RAI Sport.

Також головний тренер італійців дав коментар з акцентом на матч з Україною.

«На наступну гру нам також доведеться замінити кількох гравців, тому що поле позначилося на них. Мені також довелося прибрати деяких гравців, у яких були жовті картки, і я сподівався додати більше тиску за допомогою Распадорі. На жаль, вони зрівняли рахунок так пізно, що у нас не було часу відреагувати».

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт