Новини

«Готові битися»: Зінченко налаштований дати бій англійцям, відео тренування збірної України

Переглядів 375
Євген Чепур
1 голос
Олександр Зінченко. Фото: УАФ
Футболіст національної команди України та лівий захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко поділився настроєм на поєдинок проти збірної Англії.

Сьогодні, 26 березня, збірна України стартує у другому турі відбору на Євро-2024 поєдинком з англійцями в Лондоні.

Сьогодні зранку наша команда провела передматчеве тренування та випробувала газон на стадіоні «Вемблі». 

Олександр Зінченко після заняття в інтерв'ю ютуб-каналу УАФ сказав, що у нашої збірної бойовий настрій

«Кожна гра за збірну - це зовсім інша історія, тому що грати за збірну - це велика честь. На цьому стадіоні це буде навіть із більшими емоціями. Упевнений, що на матчі буде повний стадіон, багато наших українців, чудова атмосфера. 

Настрій бойовий. Усі заточені на боротьбу. Можна сказати, що кожен готовий битися один за одного і за нашу країну. За тих, хто зараз захищає нашу неньку, за всіх уболівальників. Думаю, це буде чудовий матч».

Не вдалось завантажити відео.

Також Зінченко визнав силу сьогоднішнього суперника збірної України, але сказав, що в нашій команді багато молодих виконавців, які готові давати результат зараз.

«Усі ми знаємо, яка збірна Англії сильна команда. У нас теж дуже хороша команда, чудовий колектив. У нас дуже великий потенціал як у команди, так і в індивідуальному плані. 

Зараз дуже багато молодих гравців, але вони готові прямо сьогодні давати результат. Тому давайте подивимося, що буде завтра», - сказав Зінченко.

Нагадаємо, що матч між національними збірними Англії та України відбудеться на лондонському стадіоні «Вемблі» сьогодні, 26 березня, і розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт