Новини

«Йдемо крок за кроком»: легіонер Кривбасу – про дебютний гол за команду Вернидуба та перемогу над Ворсклою

Переглядів 306
Артем Жилінський
1 голос
Іван Дібанго. Фото: ФК Кривбас
Захисник Кривбасу Іван Дібанго поділився своїми враженнями про успішний виїзний матч у восьмому турі УПЛ проти Ворскли з Полтави, який завершився з рахунком 4:1 на користь команди Вернидуба.

Кривбас зумів здобути вольову перемогу над Ворсклою в останньому турі УПЛ. Команда Вернидуба розгромила опонентів із рахунком 4:1, а одним з авторів голів став захисник Дібанго. 

Камерунець відзначив, що Кривбас не зазирає в таблицю, а намагається все робити крок за кроком. Також гравець прокоментував свій забитий м’яч.

«Я дуже щасливий, адже забив перший гол за Кривбас упродовж року. Радий, звісно ж, не лише за себе, а й за нашу команду. Зараз у турнірну таблицю не зазираємо. Ми йдемо крок за кроком. Ми вперто працюємо, тренуємось. Я вірю в цю команду та впевнений, що надалі також зможемо отримувати позитивні результати».

Дібанго відзначив уболівальників криворізької команди, які продовжують підтримувати клуб у складні часи. 

«Окремо хочеться подякувати нашим вболівальникам. Ми завжди відчуваємо їхню підтримку: чи граємо ми вдома, чи на виїзді. В нас дуже віддані шанувальники. І ця перемога, зокрема, для них», – сказав Дібанго клубній пресслужбі.

  • Після гри у Полтаві Кривбас зрівнявся за очками з Шахтарем і вперше в сезоні вийшов на першу сходинку в турнірній таблиці УПЛ. У команди Юрія Вернидуба 17 очок і кращий показник забитих/пропущених у порівнянні з показниками «гірників».  
  • Кривбас в дев’ятому турі вдома прийматиме львівський Рух. Гра відбудеться першого жовтня. Стартовий свисток у Кривому Розі прозвучить о 15:00.
  • Дібанго провів вісім матчів цього сезону і вже відзначився одним голом та чотирма гольовими передачами.
  • Transfermarkt оцінює футболіста в 500 тисяч євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт